Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Friends

Pantamera och Friends

Var med och samla in pant till Friends viktiga arbete - panta mot mobbning!

Genom kampanjen #pantamotmobbning har vi tagit fram specialdesignade pantkärl för skolor, företag och organisationer. Pantkärlen är helt gratis och skickas kostnadsfritt ut till alla företag i Sverige om man förbinder sig att skänka sin pant till Friends - och på så sätt visa att man är med och gör skillnad.

  • Kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon: 011-19 19 80 för att beställa kostnadsfria kärl.
  • Kärlen finns även att beställa i vår webbshop till en kostnad.
  • Alla som vill får delta. Genom att delta i kampanjen förbinder man sig att skänka pantpengarna till Friends. Friends följer upp att de insamlade pantpengarna går till deras viktiga arbete.

Är ni ett företag som har er pantinlämning ordnad via oss kan ni lämna in som vanligt. Kontakta bara kundtjänst för att ändra gironumret. Är ni inte kund i pantsystemet redan anmäler ni er kostnadsfritt via webben.

Det går såklart även bra att panta själv och sätta in pengarna på Friends 90-konto eller via Swish. Skriv PANTAMERA i meddelandefältet. PG 90 05 27-3, BG 9000-5273 eller Swish 900 5273.

Sådär! Nu är du med och stödjer Friends arbete mot mobbning och diskriminering runt om i landets förskolor, skolor och idrottsföreningar. Tack för att du pantar!

 

 

friends_logo_turkos_rgb.png