Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Städa Sverige-Resan

Städa Sverige-Resan

Städa Sverige-Resan är ett samarbete mellan Städa Sverige och SJ som ger idrottslag möjlighet att tävla om en tågresa till en efterlängtad cup, träningsläger eller mästerskap. Sedan länge har SJ:s Prio-kunder kunnat donera Prio-poäng till Städa Sverige-Resan vilket möjliggjort för fler tågresor för Sveriges alla idrottsföreningar. Att ta tåget med laget är ett vänligare alternativ för miljön. 

städa_sverige_resan_case.v6.cropped.jpg

Öjersjö Gymnastikförening från Partille är bara ett av lagen som vunnit gratis tågresor genom Städa Sverige-Resan. Genom att ha deltagit i ett av Städa Sveriges städprojekt och vunnit Städa Sverige-Resan kunde de åka tur och retur till en efterlängtad rikstävling i Stockholm.

Nu kan även pantpengar bidra till Städa Sverige-Resan


Tillsammans med SJ ser vi nu till att alla tågresenärer kan skänka sina pantpengar till Städa Sverige-Resan. Genom att skänka dina pantpengar ger du ännu fler barn och ungdomar chansen till nya spännande idrottsupplevelser.

webb_städasverigeresan2.png

Du pantar som vanligt och skänker valfritt belopp här. Du kanske vill skänka hela ditt senaste pantbelopp? Kanske tycker du att en tia är lagom? Vad beloppet än blir så har du gjort en stor insats. Tack för att du stöttar Sveriges alla unga idrottare!

Städa Sverige-Resan är ett samarbete mellan Städa Sverige och SJ som har pågått sedan 2021. Alla lag eller föreningar som deltar i något av Städa Sveriges miljöprojekt under kampanjperioderna 2024 har möjlighet att anmäla sitt intresse för Städa Sverige-Resan.

Städa Sverige är idrottens miljöorganisation, med ideella idrottsförbund som medlemmar. De har som syfte att bidra till ungdomsidrottens finansiering genom att organisera och erbjuda städprojekt i utomhusmiljöer. Deltagarna får en utbildning inför arbetet och en ersättning för utfört arbete.

Städa Sverige-Resan - Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation (stadasverige.se)