Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Lämna föreningssäck på inlämningsställe

Lämna föreningssäck på inlämningsställe

Som föreningskund kan ni välja att lämna in er pant i Pantameras föreningssäckar till inlämningsställen runt om i landet. Då skickar vi etiketter och säckar som ni fyller med pant och lämnar in på ett av våra inlämningsställen. Pantamera hämtar era säckar och betalar ut en schablonersättning på 200 kr per säck. I säckarna kan ni även lämna med skadade burkar. Ni blir även valbara att skänka sitt pantbelopp till i våra Pantamera Express-automater, även om ni själva inte pantar i dom.

Det ni behöver tänka på är att:
  • Endast använda Pantameras gröna föreningssäckar.
  • Sortera burkar för sig och PET-flaskor för sig i olika säckar, bara fulla säckar får lämnas in. Burkarna och flaskorna måste vara tomma.
  • Märka varje säck med en säcketikett, denna ska fästas på förslutaren.
  • Endast lämna max 5 säckar per inlämningstillfälle.
  • Komma överens med butiken om dag för inlämning.
Anslut föreningen som kund

Som föreningskund har du tillgång till kundportalen Mina sidor. Här kan du enkelt följa dina ärenden, se statistik över pantade förpackningar och utbetalade ersättningar. Här kan du även lägga till eller ta bort användare. Du gör också eventuella nya beställningar av säckar, etiketter och kärl via Mina sidor. Du skapar ditt konto och loggar in smidigt och säkert med hjälp av BankID. Saknar du BankID kan du även skapa konto och logga in med hjälp av epostadress och lösenord.