Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Föreningskund - så funkar det

Bli föreningskund - så funkar det

Som ideell idrottsförening, ansluten till Riksidrottsförbundet, har ni möjlighet att kostnadsfritt anmäla er till Pantameras föreningskoncept och tjäna pengar på er pant. Som föreningskund får ni dessutom ersättning för skadade och importerade burkar – det är vårt sätt att stötta föreningslivet i Sverige. Alla idrottsföreningar som är anslutna till vårt föreningskoncept finns valbara på storpantarautomaterna Pantamera Express - så det blir enkelt för era supportrar att stötta er!

Vilka kan vara med?
  • Erbjudandet gäller ideella idrottsföreningar, anslutna till Riksidrottsförbundet, som inte drivs av något vinstsyfte. Läs mer i våra föreningsvillkor.
  • Flera lag i samma idrottsförening kan anmäla sig men gör då en separat anmälan för varje lag.
  • Idrottsföreningen måste vara registrerad och ha ett organisationsnummer.
  • Idrottsföreningen måste ha ett plus- eller bankgiro för utbetalning.

Idrottsföreningen kan vara kund på två olika sätt

Båda sätten gör er valbara för donation i Pantamera Express.

  • Föreningspanta i Pantamera Express.
  • Lämna pant i föreningssäckar till inlämningsställen.

Mina Sidor

Som föreningskund har du tillgång till kundportalen Mina sidor. Här kan du enkelt följa dina ärenden, se statistik över pantade förpackningar och utbetalade ersättningar. Här kan du även lägga till eller ta bort användare. Du gör också eventuella nya beställningar av säckar, etiketter och kärl via Mina sidor. Du skapar ditt konto och loggar in smidigt och säkert med hjälp av BankID. Saknar du BankID kan du även skapa konto och logga in med hjälp av epostadress och lösenord.