Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Årets Pantbutik

Årets Pantbutiker 2022

Jakten på Sveriges bästa pantbutiker är över! 🥳 Och vi säger ett rungande grattis till:
⭐ ICA Supermarket Arons Hjärnarp, vinnare i kategorin Årets Fullkomligaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Rädda Barnen i Ukraina.
⭐ Hemköp Ellös, vinnare i kategorin Årets Flinkaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Sjöräddningssällskapet Käringön.
⭐ Nelins Livsmedelsbutik, vinnare i kategorin Årets Hyggligaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Min Stora Dag.
⭐ Handlar’n Nyåker, vinnare i kategorin Årets Värdefullaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Barncancerfonden.
⭐ ICA Supermarket Mathyttan, vinnare i kategorin Årets Modigaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Städa Sverige.

Tack till alla kunder som engagerat sig och röstat – och tack till alla Sveriges pantbutiker för att ni är med och gör vårt svenska pantsystem till ett av världens bästa! ♻ 💚

Om tävlingen

Årets Pantbutik är tävlingen som belönar butiker som jobbar lite extra engagerat med sina pantstationer – och som därmed skapar en fin pantupplevelse för sina kunder. Det kan vara ett bemötande utöver det vanliga, en superhipp inredning eller möjligheten att panta dygnet runt. Det går att jobba engagerat med sin pantstation på en mängd olika sätt, därför sätter vi alltid vinnarkategorierna efter att vi har läst motiveringarna.

I prispotten ligger 20 000 kronor för butiken att skänka till valfri välgörenhetsorganisation med 90-konto

Årets tävling avslutades den 6 november.