Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Årets Pantbutik

Årets Pantbutiker 2023

Årets Pantbutiker är utsedda! Vi säger stort grattis till:

⭐ ICA Supermarket Spara, vinnare i kategorin Årets Stoltaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Barncancerfonden.
⭐ Eurocash-kedjan, vinnare i kategorin Årets ”Flinkeste” Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till SOS Barnbyar.
⭐ Maxi ICA Stormarknad Östersund, vinnare i kategorin Årets Flitigaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Barncancerfonden.
⭐ Norråkers Handel, vinnare i kategorin Årets Värdefullaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Rädda Barnen.
⭐ ICA Nära Skansen, vinnare i kategorin Årets Modigaste Pantbutik, som valt att skänka 20 000 kr till Lions Club Mörbylånga.

Årets pantbutiker har alla gjort satsningar eller ansträngningar för att ge kunderna en trevlig pantupplevelse – tack till er och alla Sveriges pantbutiker för att ni är med och gör vårt svenska pantsystem till ett av världens bästa!

Om tävlingen:

Årets Pantbutik är tävlingen som belönar butiker som jobbar lite extra engagerat med sina pantstationer – och som därmed skapar en fin pantupplevelse för sina kunder. Det kan vara ett bemötande utöver det vanliga, en superhipp inredning eller möjligheten att panta dygnet runt. Det går att jobba engagerat med sin pantstation på en mängd olika sätt, därför sätter vi alltid vinnarkategorierna efter att vi har läst motiveringarna.

Förutom äran och titeln, får de fem vinnarbutikerna också 20 000 kronor vardera att skänka till valfri välgörenhetsorganisation med 90-konto

Juryn består av representanter från Pantamera och Lundberg & Co.