Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Rösta på Årets pantbutik

Rösta fram Årets Pantbutik

Årets Pantbutik är tävlingen som belönar butiker som jobbar lite extra engagerat med sina pantstationer och som därmed skapar en fin pantupplevelse för sina kunder. Kanske har en butik en särskilt mysig pantstation – eller en som har väldigt generösa öppettider. Kanske är butiken supersnabb om något strular – eller så har de ett bemötande utöver det vanliga.

Det går att jobba engagerat med sin pantstation på en mängd olika sätt, därför sätter vi alltid vinnarkategorierna efter att vi har läst motiveringarna.

Kunden har ju som bekant alltid rätt – därför är det just ni kunder som avgör vilken butik som förtjänar priset och titeln som Årets Pantbutik 2023. Rösta fram din favoritbutik senast den 22 oktober via formuläret här nedan!

Sök efter din favorit bland pantbutikerna i rullisten, antingen via namn, adress eller kommun. Börja skriv in så får du upp förslag att välja mellan.

Förutom äran, har butiken du röstar på också chansen att vinna 20 000 kr att skänka till välgörenhet!

Tävlingsregler

En jury bestående av representanter från Returpack och Lundberg & Co kommer att utse fem butiker som vardera vinner 20 000 kr att skänka till valfri välgörenhetsorganisation med 90-konto.

Tips till alla butiker - ladda ned gratis kommunikationsmaterial!

Sprid budskapet i era egna sociala kanaler, t ex Facebook och Instagram, så gör ni det ännu enklare för era kunder att rösta på just er butik. Nedan hittar ni gratis material för digital användning - bara att ladda ned!

Är du inloggad kan du även beställa hem tryckt material.