Pantamera logotyp, tillbaka till startsidan
Andra sökte efter:
Förening

Förening

Pantamera med idrotten kallar vi vårt föreningserbjudande som ger ideella idrottsföreningar, anslutna till Riksidrottsförbundet, möjligheten att tjäna säckvis med pengar på pant. Och som det pantas och tjänas! Varje år betalar vi nämligen ut miljontals pantkronor till våra anslutna föreningar. Vissa klubbar har själva panta upp till summor på närmare 200 000 kr.

Att föreningspanta är också enkelt. Ingen försäljning eller hantering av varor och prylar – bara att samla burkar och flaskor. Pantsäckarna lämnar ni på närmaste inlämningsställe eller tömmer dem i en Pantamera Express-automat. Vi tycker att föreningar som ger 100% också ska få 100% tillbaka, därför går pengarna oavkortat in på ert föreningskonto. Genom Pantamera Express kan dessutom era supportar skänka pantpengar till er.

Extraklirr i föreningskassan

Vårt sätt att stötta lite extra är att dessutom ge föreningar ersättning för importerade burkar. Alla föreningar som ansluter sig är också automatiskt med i Föreningskampen – där ni har chansen att tjäna extra extrapengar på pant.

Utöver Pantamera med idrotten har vi också ett nära samarbete med Städa Sverige, med vilka vi under fanan #städamera årligen arrangerar flera nationella städdagar runt om i landet.
Pantamera är även stolt huvudsponsor till Svensk Innebandy.