Härligt att du hittat hit

Världens största orienteringsäventyr – O-Ringen – har kommit till Norrköping! Vi vill såklart också vara med och fira på plats i pantens huvudstad. Här i Norrköping har Pantamera både kontor och fabrik, och till oss kommer varje år omkring 2 miljarder flaskor och burkar för att få nytt liv.

 

Pantorientering under O-Ringen

Det är dags för tiotusentals besökare att med karta och kompass leta sig fram till kontrollerna djupt inne i Kolmårdsterrängen. Men inte nog med det. Folkfesten sprider sig över hela Norrköping.

Mitt i högsommarvärmen. Och vad gör vi när vi blir varma? Jo, svalkar oss med dryck!

Under O-Ringen är det extra festligt att lämna in din pant. Du kan faktiskt orientera dig fram till rätt plats. Vi har satt upp stortavlor över hela Norrköping, där vi har märkt ut ett antal pantstationer. Vilken pantstation ligger närmast? Vilken väg verkar smartast? Ta med karta, kompass och pant och gör din egen pantorientering!


Behöver du en snabbkurs?

Orientering handlar om att söka olika kontroller med hjälp av en karta och registrera dem på sin ”pinne”. Innan start ”tömmer” man pinnen och ”checkar” att den fungerar. Det är samma princip som när du dricker dryck ur en aluminiumburk eller PET-flaska:

Töm. Panta. Check.

Vi ses därute!


Spela PantaWorld – vinn en longboard!

Välkommen in i Pantameras monter under O-Ringen. Här kan du bland annat testa vårt nya spel PantaWorld, där du ska sortera flaskor i rasande fart. Sätter du ett av O-Ringens tre högsta poäng så vinner du en helt unik Pantamera-brandad longboard!

 • Är PantaWorld ett spel för dig?

  Är du ett multitaskande mastermind med kontroll över dina stressnivåer? PantaWorld är ett spel som testar din reaktionsförmåga till max och låter dig öva upp en seriös fingerfärdighet! Utför galna kombos och överlev adrenalinkickande events när du tar dig an uppgiften att sortera rätt flaskor i rätt kärl. Bespara jordklotet en massa energiutvinning och utmana dina vänner med den globala highscorelistan. Spela spelet på egen hand eller ihop med familj och vänner – på en och samma enhet!

   

 

Så här tävlar du:
 • Ladda hem PantaWorld till din mobil eller surfplatta från AppStore eller Google Play.
 • Registrera dig genom att aktivera ’online-läget’, klicka i rutan för O-Ringen och logga in med Facebook eller Google.
 • Spela spelet på egen hand eller ihop med familj eller vänner – på en och samma enhet!

Tävlingen pågår under hela O-Ringen. Om du placerat dig bland de tre översta på topplistan, när O-ringen avslutas, vinner du en longboard! Pantamera tar kontakt med vinnarna i början av augusti.

Lycka till!

 

 • Tävlingsvillkor

  Ansvarig för tävlingen är Pantamera. Anställda inom företaget eller andra organisationer som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta.

  Åldersgräns

  Deltagare under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen. I fall där vinnare är minderårig krävs att Pantamera kan säkerställa vårdnadshavares godkännande genom muntlig eller skriftlig bekräftelse.

  Priser

  För att vara med och tävla om en longboard under O-ringen måste du:

  Ladda ner ’Panta World!’ till din Smartphone eller surfplatta, aktivera ’online-läget’ och registrera dig via Facebook eller Google. Du ska spela spelet på egen hand eller tillsammans med andra, på en och samma enhet. De tre spelare som ligger högst placerade i topplistan för O-ringen och alltså fått de tre högsta poängen när tävlingen avslutas, vinner en varsin longboard.

  När du skriver in ditt namn och klickar på ’spara’, hamnar din poäng i topplistan och resultatet kopplas automatiskt till de kontaktuppgifter som är relaterade till den registreringsmetod du valt.

  Tre vinnare kommer sammanlagt att utses.

  Man kan endast vinna en longboard per familj/hushåll och tävling.

  Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning, andra varor eller dyl.

  Vid misstanke om fusk i något avseende äger Pantamera rätt att diskvalificera bidrag.

  Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren.

  Om inte Pantamera har fått tag på vinnaren, via de kontaktuppgifter som är kopplade till den registrerade användaren, inom sju dagar efter det att tävlingen avslutas kommer vi att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta.

  Ansvar för drift

  Pantamera tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Pantamera. Pantamera tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

  Marknadsföring

  Vinnarnas namn kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Pantameras hemsida eller sociala medie-kanaler.

  Vår integritetspolicy >>>

   


Jobba hos oss!

Vi som arbetar på Pantamera har ett tydligt mål: Att få svenska folket att återvinna sina burkar och PET-flaskor. Vår uppgift är att återvinningssystemet ska fungera i alla led. Därför behöver vi hitta rätt personer, som kan bli våra framtida kollegor.

Hos oss hittar du en rad olika yrkesroller. Till exempel logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare, tekniker och ekonomer. Alla jobbar vi tillsammans här i Norrköping.

Ett annat mål är att vi ska må bra på jobbet och få ihop hela livspusslet. Förutom ett roligt och utvecklande jobb ska du även ha tid över till familj och fritid.

Låter det intressant?

I så fall vill vi gärna lära känna dig. Registrera dig här så håller vi kontakten. Och vi kan snabbt höra av oss när en passande tjänst dyker upp.

 

Tillbaka