Pantmottagningar

Har du större mängder burkar och PET-flaskor? Då kan du lämna din pant till någon av våra pantmottagningar. Vårt erbjudande passar alldeles utmärkt för dig, din förening, arbetsplats eller skolklass som vill tjäna extra pengar och samtidigt göra en insats för miljön.

Just nu pågår ett test med nya pantautomater på återvinningscentraler. Sedan september är det möjligt att panta på den nya återvinningscentralen Norra Hamnen i Malmö och sedan i november finns även en storpantarautomat på plats på Helsingborgs nya återvinningscentral. Här pantar du enkelt, snabbt och smidigt hela säckar – och du väljer själv hur du vill få panten utbetald.

På grund av maskinbyte går det inte att panta på Returpunkten i Norrköping den 23 november – 4 december. Under tiden är du välkommen att lämna dina säckar hos oss på Returpack på Hanholmsvägen 67, Händelö, Norrköping. Öppettider vardagar kl 08.00 – 16.00, lunchstängt kl 11.00 – 11.30. Ta med kontonummer (inkl clearingnr) då vi betalar ut pengarna på ditt bankkonto. Varmt välkomna tillbaka och panta den 5 december! Har du frågor, kontakta vår Kundtjänst på 011-19 19 80, eller kundtjanst@returpack.se.

 • Pantmottagningen i vår anläggning i Norrköping
  Du kommer till pantmottagningen och lämnar in dina aluminiumburkar och PET-flaskor i säckar. Vid första besöket registrerar du era uppgifter, så glöm inte att ta med giltig mailadress och ert giro eller kontonummer. Innehållet i dina säckar räknas och en utbetalning görs till ert kontonummer. Du får samma ersättning för panten som du får om du pantar i butik. Ingen kontanthantering förekommer på pantmottagningen.

  Öppettider: Måndag-fredag 08.30-16.00, lunchstängt 11.00-11.30
  Adress: Hanholmsvägen 67, 602 38 Norrköping

 • Pantmottagningen i Frihamnen i Stockholm
  Du kommer till pantmottagningen och lämnar in dina aluminiumburkar och PET-flaskor i säckar. Vid första besöket registrerar du era uppgifter, så glöm inte att ta med giltig mailadress och ert giro eller kontonummer. Innehållet i säckarna räknas och en utbetalning görs till ert kontonummer. Du får samma ersättning för panten som du får om du pantar i butik. Ingen kontanthantering förekommer på pantmottagningen.

  Öppettider: Måndag-fredag 08.30-16.00
  Adress: Södra Hamnvägen 3G, 115 41 Stockholm

 • Pantmottagningen i Kungens Kurva i Stockholm
  Du kommer till pantmottagningen och lämnar in dina aluminiumburkar och PET-flaskor i säckar. Vid första besöket registrerar du era uppgifter, så glöm inte att ta med giltig mailadress och ert giro eller kontonummer. Dina säckar transporteras till Returpack, där innehållet räknas och en utbetalning görs till ert kontonummer. Du får samma ersättning för panten som du får om du pantar i butik. Ingen kontanthantering förekommer på pantmottagningen.

  Öppettider: Måndag-torsdag 10.00-18.00, söndag 10.00-16.00
  Adress: Pyramidbacken 6, 141 75 Kungens Kurva, Stockholm
  Kontakt: 08-740 79 09 eller till vår kundtjänst: 011-19 19 80

 • Pantmottagningen i Årsta i Stockholm
  Du kommer till pantmottagningen och lämnar in dina aluminiumburkar och PET-flaskor i säckar. Vid första besöket registrerar du era uppgifter, så glöm inte att ta med giltig mailadress och ert giro eller kontonummer. Dina säckar transporteras till Returpack, där innehållet räknas och en utbetalning görs till ert kontonummer. Du får samma ersättning för panten som du får om du pantar i butik. Ingen kontanthantering förekommer på pantmottagningen.

  Öppettider: Måndag-fredag 07.30-16.00
  Adress: Frukthandlarvägen 7, 120 44 Årsta

 • Pantmottagningen på Returpunkten i Norrköping
  På grund av maskinbyte går det inte att panta på Returpunkten  23 november – 4 december. Under tiden är du välkommen att lämna dina säckar hos oss på Returpack på Hanholmsvägen 67, Händelö, Norrköping. Öppettider vardagar kl 08.00 – 16.00, lunchstängt kl 11.00 – 11.30. Ta med kontonummer (inkl clearingnr) då vi betalar ut pengarna på ditt bankkonto. Varmt välkomna tillbaka och panta den 5 december! Har du frågor, kontakta vår Kundtjänst på 011-19 19 80, eller kundtjanst@returpack.se.

  Öppettider: Måndag-fredag 07.00-18.00, lördag-söndag 09.00-16.00
  Adress: Stohagsgatan 7, 602 28 Norrköping

 • Ytterligare pantmottagningar
  Nedan presenterade företag tar emot pant i större volymer och betalar ut full pantersättning kontant eller via konto (avvikelser kan förekomma, se respektive hemsida för mer information). Många av dessa företag hämtar även pant hos er.

  Panteriet i Sverige – finns på flera olika ställen
  Pantanu – Malmö
  Dryckeskompaniet – Ängelholm
  Marks bryggeri – Skene

Tillbaka