Utan grossist

Det smidigaste sättet att snabbt bli av med mycket pant är att besöka någon av våra pantmottagningar som tar emot pant säckvis. På ett antal återvinningscentraler runt om i landet har vi även installerat speciella automater för dig med mycket pant – Pantamera Express. Vi har även tagit fram en speciallösning för kontor och arbetsplatser som vid enstaka tillfällen behöver hjälp med hämtning av pant. Erbjudandet gäller i vissa områden i Stockholm och Malmö. Erbjudandet gäller inte för restauranger, pizzerior, caféer eller livsmedelsbutiker.

Läs mer om våra pantmottagningar Läs mer om våra Pantamera Express-automater

Så fungerar  hämtning i Stockholm

För att få hämtning i Stockholm måste man ha samlat ihop minst 3-5 säckar. Antalet beror på hur långt vi måste åka (miljöskäl). Kontakta oss på pantamerabilen.sthlm@returpack.se så får du mer information om tjänsten och om vi har möjlighet att hämta i ert område.

Så fungerar hämtning i Malmö – i samarbete med Källa Drycker

Läs mer på Källa Dryckers hemsida

Tänk på detta när det gäller säckarna

Använd Pantameras transparenta pantsäckar att samla panten i. Du hittar dem i vår webbshop. Pantsäckarna får endast innehålla aluminiumburkar och PET-flaskor, de får inte innehålla skräp, glas eller andra främmande föremål. Fyll säckarna lagom mycket. Över- eller underfyllda säckar försvårar hanteringen och pantflödet. På bilden nedan ser du hur en perfekt fylld säck bör se ut!

Bra fylld säck Bra fylld säck Så här ska en perfekt fylld säck se ut.
Underfylld säck Underfylld säck En underfylld säck är inte godkänd.
Överfylld säck Överfylld säck En överfylld säck är inte godkänd.
Tillbaka