Pant på festival

Vi har i över 10 år jobbat med festivaler och evenemang för att öka insamlingen av burkar och PET-flaskor. Satsningen började som ett samarbete med Hultsfredsfestivalen men har under åren utvecklats så att vi nu samarbetar med nästan alla större festivaler och evenemang i Sverige.

Större festivaler och evenemang

För de större festivalerna kan vi hjälpa till med en rad olika lösningar för att hjälpa till med insamling. I de flesta fall handlar det om hjälpmedel för att göra insamlingen mer effektiv. Är volymerna stora så tillhandahåller vi återvinningskärl, sorteringsbord, säckar och uppsamlingslösningar i form av växelflak för en smidigare uppsamling. Vi hjälper även till med transporter och en smidig utbetalningslösning för den insamlade panten. En förutsättning för att hjälpa till på ett större evenemang eller en festival är att arrangören själva ansvarar för att det finns personal på plats som sköter insamling och sortering av panten. Pantamera har ingen egen personal att skicka ut.

Mindre festivaler och evenemang

Vi samarbetar även med mindre festivaler och evenemang som har en mindre volym av burkar och PET-flaskor. För dessa typer av kunder så hjälper vi till med återvinningskärl och tips på hur insamlingen blir mest effektiv. I de flesta fall har evenemanget en dryckesleverantör eller grossist som levererar drycken till evenemanget och de kan i de flesta fall även ta med sig panten i retur och i sin tur leverera till vår anläggning för utbetalning av ersättning till evenemanget.

  • Jag vill veta mer om pantlösningar för festivaler och evenemang
    Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi till att hitta bästa lösningen för ditt evenemang.

    E-post: kundtjanst@returpack.se

    Telefon: 011-19 19 80

Tillbaka