Tillfälliga arrangemang

Vi har lång erfarenhet av att tillsammans med olika arrangemang hitta den bästa lösningen för att öka insamlingen av burkar och PET-flaskor. Och vi är alltid nyfikna på att utveckla nya samarbeten.

Större arrangemang

För större arrangemang kan vi hjälpa till med en rad olika lösningar för att hjälpa till med insamling. I de flesta fall handlar det om hjälpmedel för att göra insamlingen mer effektiv. Är volymerna stora så tillhandahåller vi återvinningskärl, sorteringsbord, säckar och uppsamlingslösningar i form av växelflak för en smidigare uppsamling. Vi hjälper även till med transporter och en smidig utbetalningslösning för den insamlade panten. En förutsättning för att hjälpa till på ett större arrangemang är att arrangören själva ansvarar för att det finns personal på plats som sköter insamling och sortering av panten. Pantamera har ingen egen personal att skicka ut.

Mindre arrangemang

Vi samarbetar även med mindre arrangemang som har en mindre volym av burkar och PET-flaskor. För dessa typer av kunder så hjälper vi till med återvinningskärl och tips på hur insamlingen blir mest effektiv. I de flesta fall har arrangemanget en dryckesleverantör eller grossist som levererar drycken till arrangemanget och de kan i de flesta fall även ta med sig panten i retur och i sin tur leverera till vår anläggning för utbetalning av ersättning till arrangemanget.

  • Jag vill veta mer om pantlösningar för engångsarrangemang
    Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi till att hitta bästa lösningen för ditt arrangemang.

    E-post: kundtjanst@returpack.se

    Telefon: 011-19 19 80

Tillbaka