NY CHANS
HÖSTENS TÄVLINGSPERIOD DRAR SNART IGÅNG

Nu är det dags att anmäla klassen till höstens tävlingsperiod. Tävlingen är baserad på samma avsnitt som under våren, men passar ypperligt för er som har en ny klass, för er som vill ta chansen att jobba vidare med materalet, eller för er som gjorde jobbet under våren men inte hann tävla!

Höstens tävling är öppen för alla klasser i åk F-6 som har sett avnitten och tagit del av underlaget. Alltså även för er som skickade in bidrag under våren.

Ha så kul på resan!

VINNARKLASSER
VÅRTERMINEN 2018

Här är de 15 klasser som tog emot pris våren 2018

Totalt deltog över 560 klasser i vårens Pantresa, varav ca 100 klasser skickade in tävlingsbidrag. 

1:pris – 10 000 kr
Lendahlsskolan 2B och Årstadskolan  4-5

3:e pris – 5 000 kr
Skönsmons skola Skm06

4:e-15:e pris – 2 500 kr
Klässbols skola 1, Nytorpsskolan 6C, Fågelås skola 3-4, Resarö skola 2b, Björkhagens skola 3c, Jävre skola F-1, Växthuset 1a, Hagaskolan 4a, Skogsbrynsskolan Grundsärskolan klass B, Sörängs skola 4-6, Lindesborgsskolan 5a + b, Rickarums skola F-3

TÄVLA OCH VINN PENGAR TILL KLASSKASSAN

När ni har tittat på alla avsnitten och jobbat vidare med innehållet i klassrummet, är ni redo att delta i tävlingen – och har chans att vinna upp till 10 000 kr till klasskassan!

Det går inte att skicka in bidrag än, men anmäl klassen så kan ni börja titta och jobba med avsnitten.

TÄVLINGSINFO & PRISER

TÄVLA
Gör en summering av ert arbete med Pantresan. Hur har ni gjort? Vad har ni lärt er? Skicka in er summering i valfri form; text, bilder, teckningar, film eller musik till exempel. Tryck på knappen till höger för att komma till uppladdningsformuläret och ladda upp ert tävlingsbidrag.

De klasser som bedöms ha tagit till sig kunskaperna på bästa sätt utifrån klass/ålder, förutsättningar och engagemang vinner pengar till klasskassan.

PRISER
1:a pris       10 000 kr
2-3:e pris     5 000 kr
4-15:e pris    2 500 kr

 

PRAKTISKT

BRA ATT VETA

Höstens tävlingsperiod avslutas 1 december.
Vinnarklassen meddelas innan terminens slut.
Vinnaren utses av en jury med representanter från Pantamera och Paper Jam Reklambyrå. Juryns beslut är slutgiltigt och kan ej överklagas.
Tillåtna filtyper: mov, mp4, mp3, jpg, doc, ppt, pdf, zip.
Tillåten storlek per fil 250 MB, max 10 filer per klass.