Studiebesök

Vi tar årligen emot ett antal studiebesök, från skolklasser till internationella delegationer i vår anläggning i Norrköping. Men alla har inte möjlighet att komma till vår anläggning. Nu har vi tagit fram ett digitalt studiebesök som gör det möjligt för vem som helst att besöka oss när som helst!

Välkommen till gruvan ovan jord

Flaskor och burkar som pantas ger material som kan återvinnas om och om igen. Vår anläggning är närmast att likna vid en gruva ovan jord. Vi utvinner årligen omkring 15 000 ton aluminium och 20 000 ton plast, som kan återvinnas till nya burkar och flaskor. Det handlar om hållbarhet på både längden och tvären. Välkommen till en miljölektion utöver det vanliga!

Digitalt studiebesök

Nu kan du besöka oss fast du inte kan besöka oss – genom vårt digitala studiebesök! Vi har filmat vår anläggning med en 360-kamera så att du ska kunna se dig omkring ordentligt. Vi har lagt in ett antal filmer som visar vad som händer på olika ställen i vår anläggning, och ett antal informationspunkter som berättar mer om både stort och smått i vår anläggning.

Digitalt studiebesök i Pantamera-fabriken

Studiebesök i vår anläggning i Norrköping

Vi tar gärna emot besök i vår anläggning när vi har möjlighet. Kontakta oss om du önskar besöka oss, så ser vi om det passar i vår dagliga drift.

Tillbaka