”Nära kontakt med användarna kring utvecklingen”

Namn: Ann-Sofie Wåhlin
Började på Returpack: år 2013.
Jobbar som: utvecklingsledare på IT-avdelningen.

För några år sedan bestämde sig systemvetaren Ann-Sofie Wåhlin för att byta från konsultsidan till kundsidan. Hon lockades av att vara en del av helheten och samtidigt vara delaktig i hela processen. Som utvecklingsledare på Returpacks IT-avdelning, har hon uppfyllt de önskningarna.

Ann-Sofie är ansvarig för utvecklingen av IT-stödet till pantsystemet – ett system som är under ständig utveckling. Dessutom ansvarar hon för utvecklingen av övriga IT-system inom företaget som logistik, administration och intranät. Ett jobb som hon gör i nära samarbete med medarbetare, kunder och externa konsulter.

– Jag har nära kontakt med användarna kring utvecklingen av vårt huvudsystem Pandum. Det är ett nytt system så det finns mycket att utveckla, samtidigt som kraven och förutsättningarna ständigt förändras.

Att ingen tidigare har gjort just det som Returpack gör, som handlar om att bygga och utveckla ett pantsystem, är någonting som triggar Ann-Sofie.

– Det är otroligt utvecklande och spännande, vi har ju egentligen ingen annan verksamhet att dra lärdom av, så ofta får vi uppfinna hjulet själva.

Vad är du intresserad av? IT, logistik, marknadsföring, produktion, ekonomi, kundservice… Under #mötReturpack möter du några av våra medarbetare och får höra mer om hur det är att arbeta på Returpack.

Tillbaka