”Det är en ynnest att få jobba professionellt med miljöfrågor”

Namn: Erik Ebbesson
Började på Returpack: år 2009
Jobbar som: Kundchef

– Jag är ansvarig för att vår relation med de cirka tiotusen kunder vi har fungerar bra. Det handlar om allt från stormarknader till mindre butiker, restauranger och caféer. Det är en utmaning att få alla kunderna, stora som små, att tycka att pantsystemet är tillgängligt och kostnadseffektivt.

Och det är mycket som ska funka för att kunderna ska vara nöjda. Alltifrån att de får sina burkar och PET-flaskor hämtade i rätt tid, till att pengarna sitter på kontot. Har man tiotusen kunder måste man ha extremt säkra och effektiva flöden.

Erik, som drivs av att se resultat, gillar det höga tempot på Returpack och de varierande arbetsuppgifterna som hans roll innebär.

– Returpack är fortfarande ett relativt litet företag, vilket gör att man får vara delaktig i många olika frågor och får gehör för sina idéer.

I grunden är Erik miljövetare, utbildad miljöhälsoinspektör och marknadsekonom – som klippt och skuren för jobbet som kundchef på Returpack.

– När Returpack annonserade det här jobbet var det som att läsa en beskrivning av mig själv och mina visioner. Här har jag fått en fantastisk möjlighet att kombinera mina kunskaper kring miljö och marknad. Efter fem år ser jag det fortfarande som en ynnest att få jobba professionellt med miljöfrågor.

Vad är du intresserad av? IT, logistik, marknadsföring, produktion, ekonomi, kundservice… Under #mötReturpack möter du några av våra medarbetare och får höra mer om hur det är att arbeta på Returpack.

Tillbaka