Lediga tjänster

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Just nu söker vi flera nya medarbetare

Till vår Logistikavdelning söker vi en Logistikutvecklare…

Vi söker dig som har goda erfarenheter av optimering med fokus på logistik och processer. Du har högskoleutbildning inom logistik och flerårig kompetens inom logistik- eller transportbranschen. Du är en van att initiera, driva, implementera och följa upp projekt och har stor erfarenhet av avtalsförhandlingar.

Läs mer om tjänsten Logistikutvecklare här

… och en Logistiker

Du har eftergymnasial utbildning inom logistik samt 2-3 års erfarenhet från logistik- eller transportbranschen. Du har kompetens inom logistik med fokus på drift och är van att arbeta i projektform. Du kommer vara en del i ett team som tillsammans agerar som logistikenhetens servicefunktion både externt och internt.

Läs mer om tjänsten Logistiker här

Hittar du inte den tjänst du är intresserad av? Du är alltid välkommen att skicka en spontan ansökan till hr@returpack.se!

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Under fliken #MötReturpack möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

 

Tillbaka