Lediga tjänster

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Nu söker vi en vikarie till vår Kundtjänst, vikariatet sträcker sig från 16 april 2018 till och med augusti 2019.

Via främst mail och telefon sköter Kundtjänst den löpande kontakten med Returpacks ca 10 000 kunder (butiker, föreningar och restauranger) samt konsumenter. Kontakterna handlar om allt från betalningar, ägarbyten och inlämningsställen till hur återvinningen fungerar, regelverk och hjälp med att tolka rapporter. Kundtjänst ansvarar också för att löpande uppdatera uppgifterna i Returpacks kundsystem (Pandum).

Arbetet är roligt och omväxlande och ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och ge god service. Som medarbetare på Kundtjänst har du en mycket god kunskap om Returpacks verksamhet, olika insamlingslösningar och hur pantsystemet fungerar.

Vi tror att följande stämmer väl in på dig:

  • Serviceinriktad med en positiv inställning
  • Noggrann och snabb
  • Förmåga att hantera många frågor samtidigt och stresstålig
  • Gillar att arbeta i lag
  • Ansvarstagande och trovärdig
  • Snabblärd och strukturerad

Önskade kvalifikationer: Minst gymnasieutbildning, mycket god datorvana med kunskaper i Word, Excel och Microsoft Outlook. Gärna erfarenhet av kundtjänstsystem eller liknande. Mycket god svenska i tal och skrift, god engelska i tal och skrift. Erfarenhet av kundtjänstarbete eller serviceyrke.

Tjänsten är ett vikariat på heltid, from 16 april 2018 – tom augusti 2019.

Frågor om tjänsten till Erik Ebbeson, 011-19 19 55, erik.ebbeson@returpack.se.

Välkommen att lämna in skriftlig ansökan och CV till HR-chef Pernilla Elving, hr@returpack.se, senast den 2 februari.

 

Hittar du inte den tjänst du är intresserad av? Du är alltid välkommen att skicka en spontan ansökan till hr@returpack.se!

 

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Under fliken #MötReturpack möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

 

Tillbaka