Lediga tjänster

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Logistikutvecklare

Vi söker en driven och självständig Logistikutvecklare som vill vara med och skapa de bästa logistiska förutsättningarna och ansvara för utveckling och effektivisering av våra logistikflöden i en roll som är mer av strategisk än operativ karaktär. I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering & Konsult. Läs mer och ansök om tjänsten via Sententias webb senast den 23 januari 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Eva Andersson, senior rekryteringskonsult på 0706-15 32 30.

Produktionsoperatörer

Vi söker Produktionsoperatörer till vår produktionsanläggning. Som produktionsoperatör arbetar du med hela produktionskedjan, och roterar mellan flera olika moment, som ankomstregistrering och godsmottagning, ansvar för PET-, aluminium- eller korkflödena, kvalitetstester mm. Truckhantering förekommer i samtliga moment, och truckkörkort är ett krav.  I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Läs mer och ansök om tjänsten via Lernias webb senast den 18 februari 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Cecilia Alegria Furberg, rekryterare på 072-254 33 18, cecilia.alegria.furberg@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Under fliken #MötReturpack möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

Tillbaka