Lediga tjänster

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Till vår ekonomiavdelning söker vi en Ekonom med controllerinriktning. Vi söker en analytisk och pedagogisk civilekonom med några års erfarenhet av ekonomiarbete från större företag i en roll som controller. Erfarenhet av inköpshantering är meriterande. Du kommer bland annat att arbeta med ekonomiska analyser, uppföljningar och utveckling av ekonomistyrningen. Returpack är ett transaktionstätt bolag med flera system som samverkar med affärssystemet. I analysarbetet ingår att sammanställa och kvalitetssäkra data från samtliga system. Du kommer att  ingå i ekonomigruppen där bland annat vår redovisningschef och controller ingår, och kommer även delta i styrgruppen för Business Intelligence (BI).

Läs mer om tjänsten och ansök via www.sententiarekrytering.se senast den 26 augusti. Dröj inte med din ansökan då vi jobbar löpande med intervjuer. Frågor besvaras av Eva Andersson, tfn 0706-15 32 30, Sententia Rekrytering & Konsult.

Välkommen med din ansökan!

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Under fliken #MötReturpack möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

 

Tillbaka