Lediga tjänster

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Receptionist/Assistent som är serviceinriktad, drivande och ser vad som behöver göras. Är det kanske du? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till hr@returpack.se senast den 8 juni 2017. Läs mer om tjänsten i länken nedan.

 • Receptionist/Assistent
  Som Receptionist/Assistent är en av dina huvudsakliga arbetsuppgifter att sköta receptionen. Rollen innehåller också flertalet interna och externa kontaktytor då du också kommer att svara för samt handlägga koordinering av studiebesök, bokning av konferenser, skötsel av konferensrum, avropa inköp inom kontorsservice och HR, ordna trivselrelaterade arrangemang internt, hantera rese- och hotellbokningar, bistå med administrativa uppgifter till ledningsgruppen, handleda praktikanter inom det egna arbetsområdet. Du kommer också att ta hand om pantmottagningen i anslutning till vår anläggning.

  Tjänsten är nyinrättad vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka utformningen och arbetssättet i befattningen.

  Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Placeringsort är Norrköping.

  Vem är du?  Som person är du serviceinriktad, strukturerad samt ansvarstagande och utåtriktad. Du har lätt för att kommunicera med andra och är van att ta egna initiativ. Du har erfarenhet av administration och är van att bemöta människor i olika sammanhang på ett positivt sätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är förtrogen att arbeta med word, powerpoint och excel.  Vi tror att du har minst en gymnasieutbildning i bagaget. Tjänsten kräver körkort.

  Intresserad?  Skicka in din ansökan (brev och CV) till hr@returpack.se senast den 8 juni 2017.

  Frågor besvaras av Jimmy Hayashi, HR- och Hållbarhetschef, tfn 070-235 74 14, e-post: jimmy.hayashi@returpack.se

  Returpack AB och Pantamera

  Returpack är ett spännande miljöföretag, med kontor och fabrik i Norrköping. Vi är även företaget som ligger bakom Pantamera-kampanjerna. Vi är privatägda och ägs av Sveriges Bryggerier, Svensk Dagligvaruhandel och Livsmedelshandlarna.

  Vårt uppdrag är att driva det svenska pantsystemet för aluminiumburkar och PET-flaskor, med målet att nå 90 % återvinning av förpackningarna. I vårt uppdrag ingår att via information och marknadsföring uppmana till att panta mera, genom smarta logistiklösningar samla in förpackningarna från hela landet, administrera att panten betalas in och ut på ett säkert sätt och säkerställa att förpackningarna återvinns till nya förpackningar.

  Vi vill ta ansvar för vår påverkan på omvärlden, i alla våra led. För att lyckas är våra medarbetare en nyckelresurs. Vår vision handlar om att vi ska bidra till ett hållbart samhälle genom att skapa världens bästa pantsystem. För oss betyder det bland annat att vi arbetar med att utveckla vår personal, att minimerar vårt avtryck på miljön, att vi utvecklar pantsystemet så att vi ständigt ökar vår återvinning och att vi engagerar oss i samarbeten där pantpengen kan bidra till välgörande ändamål.

  Kontoret och fabriken ligger i Norrköping. Vi är ett 60-tal medarbetare, med en mångfald av kompetenser; logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare, tekniker och ekonomer, för att nämna några. Returpack omsätter ca 2,5 miljarder kronor och är omsättningsmässigt det fjärde största företaget i Norrköping.

  Inom återvinningsbranschen är vi ett av de största företagen och har sedan vår start 1982 varit med och format branschen. Bland annat är vi är starkt pådrivande för ett fossilfritt Sverige, och har byggt upp ett av Sveriges mest kända varumärken – Pantamera.

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Under fliken #MötReturpack möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

 

Tillbaka