Exjobb

Är du intresserad av att göra ditt exjobb hos oss?

När du gör exjobb hos oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Du hjälper oss med arbetsuppgifter och hittar nya lösningar på utmaningar i vår verksamhet.

Aktuella exjobb

Under hösten 2017 erbjuder vi möjlighet till exjobb inom internkommunikation. I länken nedan hittar du mer information om uppdraget och om kontaktpersoner. Välkommen med din ansökan!

 • Digital internkommunikation
  Returpacks internkommunikation ska ge möjlighet för medarbetare att känna sig delaktiga, informerade och engagerade. Vårt intranät ska vara den naturliga startsidan för alla på företaget. En plattform för dialog och utbyte, som ska vara med och stärka vår företagskultur och vårt varumärke.

  Uppdragsbeskrivning:

  Returpack har idag ett intranät vars huvudsyfte är att snabbt kunna kommunicera relevant information till medarbetarna. Examensarbetet handlar om att utreda och ge förslag på förändringar rörande struktur och användargränssnitt som ökar användarupplevelsen hos medarbetarna samt rätt nivå för att enkelt kunna hålla alla sektioner uppdaterade.

  Vem är du?

  Du har kunskap i området människa och IT samt har en fallenhet för grafisk formgivning. Din utbildningsbakgrund kan t ex vara Grafisk Design och Kommunikation, Mediateknik, HR eller motsvarande. Examensarbetet lämpar sig för mellan 1-2 st personer.

  Genomförandeperiod: HT2017

  Sista ansökningsdatum: Löpande antagning

  För mer information kontakta:

  Jimmy Hayashi, 070-235 74 14, jimmy.hayashi@returpack.se

  Din ansökan och CV skickar du till hr@returpack.se, märk din ansökan med referensnr: HR-001

Läs intervjun med Rebecka och Lovisa som gjorde sitt exjobb inom logistikutveckling under våren 2016:

”Spännande företag med unika logistikflöden”
Tillbaka