Jobb & praktik

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Vi växer och vill bli fler! Vår ekonomiavdelning står inför en spännande utveckling och söker nu en Ekonom med controllerinriktning. Vi samarbetar med Sententia Rekrytering, läs mer information och ansök om tjänsten på deras webb.

Till vår marknadsavdelning söker vi nu en Erfaren marknadsförare. Även här samarbetar vi med Sententia Rekrytering, och du läser mer om och ansöker om tjänsten på deras webb.

För båda tjänsterna gäller 3 juni som sista ansökningsdag, men vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan.

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Här möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

Exjobb och praktikplatser

Är du intresserad av att göra ditt exjobb hos oss? Eller är du nyfiken på att göra praktik här? Du hittar mer information om möjligheterna under flikarna nedan.

  • Exjobb
    Vill göra ditt exjobb på ett logistikintensivt företag med stark miljöprofil? Om vi har exjobb som ska utföras under vårterminen annonseras de här med start under oktober och om det finns exjobb som ska utföras under höstterminen annonseras de här med start under april. Välkommen tillbaka att söka då!

  • Sommarjobb/praktikplatser
    Med viss oregelbundenhet erbjuder vi möjligheten att göra praktik hos oss. När det finns sommarjobb eller praktikplatser att söka hittar du dem här.

Tillbaka