Jobb & praktik

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen att skicka in en spontan ansökan till oss.

Exjobb och praktikplatser

Är du intresserad av att göra ditt exjobb hos oss? Eller är du nyfiken på att göra praktik här?

Exjobb

När du gör exjobb os oss får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper praktiskt, samtidigt som du lär känna en möjlig arbetsgivare. Du hjälper oss med arbetsuppgifter och hittar nya lösningar på utmaningar i vår verksamhet.

Under hösten 2017 erbjuder vi möjlighet till exjobb inom  internkommunikation. I länken nedan hittar du mer information om uppdraget och om kontaktpersoner. Välkommen med din ansökan!

 • Digital internkommunikation
  Returpacks internkommunikation ska ge möjlighet för medarbetare att känna sig delaktiga, informerade och engagerade. Vårt intranät ska vara den naturliga startsidan för alla på företaget. En plattform för dialog och utbyte, som ska vara med och stärka vår företagskultur och vårt varumärke.

  Uppdragsbeskrivning:

  Returpack har idag ett intranät vars huvudsyfte är att snabbt kunna kommunicera relevant information till medarbetarna. Examensarbetet handlar om att utreda och ge förslag på förändringar rörande struktur och användargränssnitt som ökar användarupplevelsen hos medarbetarna samt rätt nivå för att enkelt kunna hålla alla sektioner uppdaterade.

  Vem är du?

  Du har kunskap i området människa och IT samt har en fallenhet för grafisk formgivning. Din utbildningsbakgrund kan t ex vara Grafisk Design och Kommunikation, Mediateknik, HR eller motsvarande. Examensarbetet lämpar sig för mellan 1-2 st personer.

  Genomförandeperiod: HT2017

  Sista ansökningsdatum: Löpande antagning

  För mer information kontakta:

  Jimmy Hayashi, 070-235 74 14, jimmy.hayashi@returpack.se

  Din ansökan och CV skickar du till hr@returpack.se, märk din ansökan med referensnr: HR-001

Läs intervjun med Rebecka och Lovisa som gjorde sitt exjobb inom logistikutveckling under våren 2016:

Sommarjobb/praktikplatser

Nu erbjuder vi en praktikplats vid vår transportledning. Praktiken är förlagd till våren 2017 och det finns god möjligheter till sommarjobb under juni-augusti för rätt person.

 • Transportledning

  Logistikavdelningen på Returpack ansvarar för driften av alla våra transporter, både inrikes och utrikes. Vår transportledning hanterar ett 50-tal komprimatorbilar samt volymtransporter från våra 25 mellanlager runt om i landet. Transportledningen planerar även transporterna till våra materialköpare i Frankrike och Tyskland. Dessa går med järnväg.

  Under våren 2017 söker vi en praktikant till vår transportledning. Det finns även möjlighet till sommarjobb under juni-augusti.

  Vem är du?

  Du studerar logistik och har i ditt utbildningsprogram möjlighet att genomföra arbetsplatsförlagd praktik.

  Genomförandeperiod: VT 2017, samt ev juni-augusti

  Sista ansökningsdatum: Löpande antagning

  För mer information kontakta:

  Marie Skoog, logistikchef, 011-19 19 62, marie.skoog@returpack.se

  Din ansökan och CV skickar du till: hr@returpack.se, märk din ansökan med referensnr: T-001

Läs intervjun med Elin Nilsson Angelstedt som gjorde praktik på marknadsavdelningen under våren 2016:

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Här möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

Tillbaka