Jobb & praktik

På Returpack möts logistiker, IT-utvecklare, operatörer, marknadsförare och ekonomer. För att nämna några. Är du nyfiken på ett logistikintensivt miljöföretag? Då är du nog nyfiken på oss!

Lediga tjänster

Vi söker nu en utvecklingsorienterad IT-chef som ska ta företaget in i vårt nästa digitaliseringssteg. Ansök senast den 19 augusti via Sententia Rekrytering & HR.

Vi söker också en Ekonom med controllerinriktning, vi tror att du är civilekonom med några års erfarenhet av ekonomiarbete från större företag. Ansök senast den 19 augusti via Sententia Rekrytering & HR.

#MötReturpack

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Returpack? Här möter du några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att arbeta här.

Exjobb och praktikplatser

Är du intresserad av att göra ditt exjobb hos oss? Eller är du nyfiken på att göra praktik här? Du hittar mer information om möjligheterna under flikarna nedan.

  • Exjobb
    Vill göra ditt exjobb på ett logistikintensivt företag med stark miljöprofil? Om vi har exjobb som ska utföras under vårterminen annonseras de här med start under oktober och om det finns exjobb som ska utföras under höstterminen annonseras de här med start under april. Välkommen tillbaka att söka då!

  • Sommarjobb/praktikplatser
    Med viss oregelbundenhet erbjuder vi möjligheten att göra praktik hos oss. När det finns sommarjobb eller praktikplatser att söka hittar du dem här.

Tillbaka