Mera innebandy

Returpack som driver Pantamera är ny stolt huvudsponsor till Svensk Innebandy. Tillsammans ska vi skapa möjligheter för dagens och morgondagens innebandyspelare att ta ansvar för ett hållbart samhälle, genom att öka medvetenheten i frågor om hållbarhet och återvinning, och pantning i synnerhet.

Gemensam webbplats

För att bidra lite extra till innebandy-Sverige så har Pantamera tillsammans med Svenska Innebandyförbundet tagit fram en webbplats, merainnebandy.nu. På Merainnebandy publicerar vi artiklar, tips & trix samt olika intressanta klipp som uteslutande har med innebandy att göra.  Utöver det redaktionella innehållet så finns det även en nationell panttävling där alla innebandylag kan anmäla sig och genom att samla pant vara med och tävla om fina priser. Allt är helt kostnadsfritt och i samband med att man anmäler sig så får man även några snygga innebandy-pantkärl att ställa ut i sin hemmaarena.

Du har väl inte missat världens första innebandykärl?

Men alla verkar inte ha hört talas om det nya samarbetet…

I samband med lanseringen av samarbetet passade vi på att prata med några några av landslagsspelarna. Under sloganen ”Vi förstår om alla inte hört det ännu…” svarar spelarna på frågan vad de tycker om att Pantamera är ny huvudsponsor till Svensk Innebandy.
 Bild_sidan_webben

Samarbetsavtalet är skrivet på två år med option på ytterligare förlängning. Avtalet bygger på en gemensam värdegrund där likabehandling, jämställdhet och individuell utveckling står i fokus.

Tillbaka