Pantamera med Esporten

Gamers för musikhjälpen 2018

Till och med den 12:e december tävlar åtta av landets största esportsstreamers tillsammans med sina följare om vilka som kan samla ihop mest pant till Musikhjälpen. Vinnaren koras på Inferno Online i anslutning till Musikgibbet – en CS:GO-turnering mellan åtta lag bestående av samma streamers och ett gäng musikartister. Genom att donera din pant kan du också vara med och tävla om en av tre åtråvärda platser i något av lagen. Vinnarna av Musikgibbet 2018 får den stora äran att skänka hela den ihoppantade prispotten till Musikhjälpen. Läs mer om vilka streamers som deltar i årets kampanj och hur du kan vara med och tävla på www.pantameramedesporten.nu.

Musikgibbet arrangeras av Pantamera i samarbete med Universal Music och Inferno Online. Här kan du se ett sammandrag från förra årets final!

Pantamera med esporten

När Pantamera 2011, i ett försök att nå en ny målgrupp, valde att satsa på esport var det ett helt nytt grepp i Sverige. Genomslaget blev stort, 2015 belönades vi med ’Årets kampanj’ i Stockholm Media Week och sedan dess har samarbetet med esporten utvecklats ytterligare. I juni 2017 drog vi gång ’Pantamera med esporten’ – ett initiativ där esportare och musikartister gemensamt skulle driva en insamling till Musikhjälpen genom att tävla mot varandra i CS:GO-turneringen Musikgibbet. Tillsammans skramlade man ihop över 350 000 kronor, vilka under direktsändning lämnades över av yzn från Tjuvjakt – laget som kammade hem årets förstaplats.

Press 2018

Esportare och artister i gemensam insamlingskampanj med Pantamera

Press 2017

Pantpengar till Musikhjälpen
Pantamera och Universal Music & Brands vill få storkonsumenterna att panta ännu mera

Läs mer på pantameramedesporten.nu
Tillbaka